Header Ads

Με αγωγή απαντάει η διοίκηση του νοσοκομείου Σύρου στη λασπολογία του Παπαχρήστου των «Νέων»

Η απάντηση της διοικήτριας του νοσοκομείου στο ανυπόστατο και ψευδές δημοσίευμα των «Νέων» - Πληρωμένη απάντηση και από τον Π. Πολάκη στον Γ. Παπαχρήστο
Με ένα μακροσκελές ποστ του στο facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας στρέφεται κατά του Παπαχρήστου, χρησιμοποιώντας βαρείς χαρακτηρισμούς, οι οποίοι αφορούν την αντιπολιτευτική «πέννα» του δημοσιογράφου, με κύρια αιχμή την προσπάθεια λασπολογίας σχετικά με το δημόσιο σύστημα Υγείας και συγκεκριμένα τα δημόσια νοσοκομεία.

Σε χθεσινό του άρθρο, ο Γιώργος Παπαχρήστος έγραψε για περιστατικό στο νοσοκομείο Σύρου, θέλοντας να καταδείξει, υποτίθεται, τη δυσλειτουργία των δημόσιων ιδρυμάτων, για να πάρει «πληρωμένη» απάντηση από τον αρμόδιο υπουργό, ο οποίος μίλησε για αυταπάρνηση των γιατρών και του προσωπικού του νοσοκομείου, ενώ επεφύλαξε και προσωπική επίθεση κατά του δημοσιογράφου, αναρτώντας φωτογραφίες του μέσα σε σκάφος, ιδιοκτησίας διευθυντή ιδιωτικής κλινικής.

Στο «ανυπόστατο και ψευδές δημοσίευμα των «Νέων» απαπαντάει και η διοικήτρια των νοσοκομείων Σύρου και Νάξου, Μαργαρίτα Μπουραντά παραθέτοντας «τα ακόλουθα πραγματικά συμβάντα» και προαναγγέλοντας την κατάθεση αγωγής για συκοφαντική δυσφήμηση:

«Στις 21 Αυγούστου 2017 το 1ο δείγμα για τροπονίνη από ασθενή που στάλθηκε από το ΤΕΠ του Γ.Ν. Σύρου στο μικροβιολογικό εργαστήριο ήταν στις 07:15. Ο εργαστηριακός έλεγχος και του 2ου δείγματος που λήφθηκε από τον ασθενή ολοκληρώθηκε στις 08:45 και τα αποτελέσματα απεστάλησαν στον ιατρό εφημερίας του ΤΕΠ σύμφωνα με τα ψηφιακά αρχεία του μικροβιολογικού εργαστηρίου.

Ο χρόνος της οικιοθελούς αποχώρησης του ασθενούς από το Νοσοκομείο ήταν στις 08:30, μετά από ενημέρωση του ιατρού.

Θεωρούμε ότι ο χρόνος έκδοσης των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών εξετάσεων αλλά και η ανύπαρκτη καθυστέρηση δεν προσδίδει άσχημη αντιμετώπιση του πολίτη.

Αναρωτιέμαι αφού ο ασθενής είχε τόσο μεγάλη αγωνία, για πιθανό καρδιολογικό πρόβλημα γιατί προτίμησε να αποχωρήσει από το Νοσοκομείο στις 08:30 και να περιμένει στον επιβατικό σταθμό μέχρι 16:00 για να αναχωρήσει προς Πειραιά, καθόσον τα δρομολόγια των καραβιών Σύρου – Πειραιά είναι πάντα μεσημβρινά.

Η πραγματικότητα είναι ότι ο ασθενής είχε ενημερωθεί ότι δεν υπήρχε καρδιολογικό πρόβλημα από τα πρώτα αποτελέσματα και τον καρδιολογικό έλεγχο, για αυτό και αποχώρησε για να συνεχίσει την περιήγηση του στην όμορφη Σύρο.

Αλήθεια κε Παπαχρήστο, και ακολουθώντας το λογοτεχνικό ύφος σας, αναφέρω ότι, είναι λυπηρό!!!!!!! στο βωμό προσωπικών ή άλλων εμπαθειών, να συκοφαντείτε το επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γ.Ν. Σύρου, οι οποίοι είναι σκληρά εργαζόμενοι και αντιμετώπησαν τον ασθενή που συνοδεύατε με απόλυτο επαγγελματισμό και ευγένεια, αλλά και να απαξιώνεται το δημοσιογραφικό λειτούργημα με ψεύδη και ανακρίβειες.

Μήπως κε Παπαχρήστο το μέτρο σύγκρισης που χρησιμοποιείτε είναι το χρονικό διάστημα 2010-2012 στο Γ.Ν. Κωνσταντοπούλειο «Αγία Όλγα» στην Ν. Ιωνία, όπου η παροχή φροντίδας και των υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες ήταν άραγε;;;;;; καλύτερη από αυτή που παρέχεται σήμερα από το Γ.Ν. Σύρου στους πολίτες;

Όσο και αν προσπαθείτε με αναλήθειες και συκοφαντίες δεν μπορείτε να απαξιώσετε την πολιτική του Υπουργού και του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας.

Η Διοίκηση του Γ.Ν. Σύρου θα απαντήσει με αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση στις ανυπόστατες και ψευδείς καταγγελίες τόσο κατά του δημοσιογράφου όσο και κατά του εντύπου».

Δεν υπάρχουν σχόλια